putous-normal.jpg

Viihdeohjelma Putous alkoi eilen.. Olen nyt ainakin kaksi kautta katsonut kyseistä ohjelmaa. Sketsihahmo-kisan hahmot oli mielestäni hyviä tällä kertaa. Erityisesti jäi mieleen "Jäbä Leissoni". Odotan suurella mielenkiinnolla mitä sketsejä jaksoissa tulee olemaan. 

Lunta on tullut tänne Porinkin seudulle. Tiedän että hieman on jäänyt tämä blogin pitäminenkin taka-alalle. Mutta nyt olisi tarkoitus alkaa hieman päivittelemään tätä useammin. 

Meillä on jo toista vuotta tällainen ihana kissa. 

kisu-normal.jpg

Hän on oikea persoona. Näin pakkasilla häntä ei kiinnosta ulkona oleminen. Kesällä kylläkin. Tykkää nukkua vaatehuoneessa sijaitsevassa pinnasängyssä, jossa on laitojen korkeudelle asti vanhoja petivaatteita. Herkkuja on monenlaisia. Pitää paljon Dreamies-kissanherkuista. Tykkää tuorekurkusta. Videopätkä löytyy youtubesta käyttäjänimellä porrilaine. On aika kiltti luonteeltaan. Ei tee pahojaan jäädessään yksin.. Nukkuu vaan kiltisti jossakin. Mutta hän ei paljon käytä ääntään, esim. kun haluaa ulos niin, nyppii päivällä eteisessä olevan rottinkituolin jalkoja, yöllä yleensä tulee nyppimään sänkyni reunaa.  Mutta silti hän ihana.